La Gran Via que volem

La Gran Via és transcendental al nostre municipi. A banda del caràcter identitari que té, aquest espai habitat és la nostra artèria viària i el nostre passeig verd per excel·lència, a més d'acollir esdeveniments tan importants com el Porrat de Sant Vicent o la Fira Agrícola.

L'Ajuntament de Guadassuar, amb l'objectiu de fer partícip el veïnat sobre el futur de la Gran Via, organitza aquesta enquesta participativa telemàtica, per tal de conéixer amb un clic i des de casa l’opinió que té sobre diferents projectes tècnics, elaborats per l'equip Medi XXI GSA, que donen solució als problemes que té en l’actualitat: deformació del paviment, inestabilitat d'elements, afecció a vivendes per les arrels i el vol arbori dels pins, etc.

De l'1 al 30 de setembre, els projectes estaran exposats al Centre Cultural, amb una mostra de fotos del passat i de l'estat actual de la Gran Via.

L'enquesta de participació podran emplenar-la les persones empadronades a Guadassuar majors de 16 anys del 15 al 30 de setembre de 2020.

Accés a l'enquesta